0 0
Σπαγγέτι με λουκάνικο,ντοματίνια ,σπανάκι

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

600 γρ. σπαγγέτι
1 συσκευασία μοσχαρίσια λουκάνικα
350 γρ. ντοματίνια
200 γρ. σπανάκι baby
1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
2 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Κεφαλοτύρι (για το σερβίρισμα)

Σπαγγέτι με λουκάνικο,ντοματίνια ,σπανάκι

και κεφαλοτυρι

Κουζίνα:

η μακαρονάδα αλλιώς

  • 15'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Ξεχάστε τις ίδιες και τις ίδιες μακαρονάδες και κάντε την διαφορά στα γρήγορα.

(Visited 23 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Βράζουμε τα ζυμαρικά μέχρι να γίνουν al dente. Τα στραγγίζουμε και κρατάμε 1/2 φλιτζάνι από το νερό στο οποίο έβρασαν.

2
Τέλος

Στο μεταξύ, αφαιρούμε το περίβλημα από τα λουκάνικα και τα ψιλοκόβουμε. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι, ρίχνουμε τα λουκάνικα και σοτάρουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για περίπου 8 λεπτά.

3
Τέλος

Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά για 1 λεπτό, ώσπου να ροδίσει ελαφρώς. Προσθέτουμε τα ντοματίνια και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά. Τέλος, ρίχνουμε το σπανάκι και μαγειρεύουμε για ακόμα 2 λεπτά, μέχρι να μαραθεί. Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά.

4
Τέλος

Με το πίσω μέρος ενός κουταλιού, σπάμε απαλά τα ντοματίνια για να βγάλουν το χυμό τους. Προσθέτουμε στο τηγάνι τα ζυμαρικά και το νερό που κρατήσαμε και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 1 λεπτό. Πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι και σερβίρουμε με το κεφαλοτύρι.

προηγούμενο
Σύγκλινο με λάδι τσίλι ,φέτα και πιπεριά
επόμενο
Μανιτάρια ραγού
προηγούμενο
Σύγκλινο με λάδι τσίλι ,φέτα και πιπεριά
επόμενο
Μανιτάρια ραγού