Υλικά
-
500 γρ. ριγκατόνι ή πένες ή άλλα κοντά ζυμαρικά
-
2 φιλέτα στήθος κοτόπουλο
-
1 φλιτζάνι ντοματίνια
-
300 γρ. πράσινα σαλατικά, της επιλογής σας
-
1/2 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
-
1/2 φλιτζάνι Φλύδες παρμεζάνας
-
1 φλιτζάνι κρουτόν σκόρδου
-
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-
Για το ντρέσινγκ
-
1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα
-
1/4 φλιτζανιού φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού
-
2 κ.σ. ελαιόλαδο
-
2 κ.γ. μουστάρδα Dijon
-
2 κ.γ. Worcestershire σως
-
1/2 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
-
2 σκελίδες σκόρδο
-
1 φιλέτο αντζούγιας, ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
-
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Πληροφορίες
Η σαλάτα του καίσαρα σε μια διαφορετική εκδοχή που επίσης θα σας κάνει να την λατρέψετε όσο και την αυθεντική.
(Visited 3.320 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Βράζουμε τα ζυμαρικά που θα επιλέξουμε, τα σουρώνουμε και τα ξεπλένουμε με κρύο νερό. |
2
Τέλος
|
Ρίχνουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ και τα χτυπάμε πολύ καλά. |
3
Τέλος
|
Βάζουμε σε μια μεγάλη σαλατιέρα τα ζυμαρικά, το κοτόπουλο που έχουμε ήδη ψήσει και κόψει σε μπουκιές και τα υπόλοιπα υλικά. Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε. |