Υλικά
-
8 πιπεριές φλωρίνης
-
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
-
15 ml. ελαιόλαδο
-
αλάτι κατά βούληση
-
φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
-
2 κ.σ. σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
-
1/8 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
-
170 γρ. τυρί κρέμα ή μύζηθρα
-
170 γρ. κατσικίσιο τυρί θρυμματισμένο
-
10 ml. φρέσκο χυμό λεμόνι
Πληροφορίες
Φρυγανίστε ψωμάκι , καλέστε φίλους και χαλαρώστε. Τρώγεται και ως μεζές και όπως σας κάνει όρεξη το συγκεκριμένο φαγητό.
(Visited 447 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Κόβουμε τις πιπεριές στη μέση κατά μήκος. |
2
Τέλος
|
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. |
3
Τέλος
|
Αλείφουμε τις πιπεριές με το λάδι και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί. |
4
Τέλος
|
Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε τα δύο είδη τυριών και τα μυρωδικά μέχρι να γίνει ένα αφράτο ομοιογενές μείγμα. Προσθέτουμε το χυμό του λεμονιού, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε ξανά. |
5
Τέλος
|
Γεμίζουμε τις πιπεριές με το μείγμα των τυριών και ψήνουμε στο φούρνο για 10 περίπου λεπτά μέχρι να λιώσουν τα τυριά. |
6
Τέλος
|
Βγάζουμε τις πιπεριές από το φούρνο και σερβίρουμε αμέσως. |