0 0
Ντρέσινγκ Ελληνικής σαλάτας

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

1/4 φλιτζάνι ξύδι από κόκκινο κρασί
1/4 φλιτζάνι χυμό λεμονιού
1 κ.γ. μουστάρδα Dijon
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
2 κ.γ. αποξηραμένη ρίγανη
1 κ.γ. θαλασσινό αλάτι
1/2 κ.γ. μαύρο πιπέρι
1/2 φλιτζάνι ε.π. ελαιόλαδο

Ντρέσινγκ Ελληνικής σαλάτας

για τις σαλατες σας

Κουζίνα:

Οι σαλάτες αποκτούν ενδιαφέρον

  • 10'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Παντρέψτε το με την χωριάτικη σαλάτα ή απλά δουλέψτε την φαντασία σας.

(Visited 222 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Χτυπάμε μαζί το ξύδι από κόκκινο κρασί, το χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα ντιζόν, το σκόρδο, την αποξηραμένη ρίγανη, το αλάτι και το μαύρο πιπέρι.

2
Τέλος

Περιχύστε με ελαιόλαδο, ανακατεύοντας πολύ καλά.

3
Τέλος

Ψύξτε σε σφραγισμένο δοχείο.

4
Τέλος

Ανακατέψτε καλά πριν τη χρήση.

προηγούμενο
Κεφτεδάκια Zaatar με πράσινη σάλτσα ταχίνι
επόμενο
Λουκάνικα γεμιστά με μαρμελάδα κρεμμυδιού
προηγούμενο
Κεφτεδάκια Zaatar με πράσινη σάλτσα ταχίνι
επόμενο
Λουκάνικα γεμιστά με μαρμελάδα κρεμμυδιού