Υλικά
-
3-4 μελιτζάνες φλάσκες(περίπου 1 κιλό)
-
2 σκελίδες σκόρδο
-
2 πιπεριές Φλωρίνης ψημένες και καθαρισμένες( ή από βάζο)
-
1/2 ματσάκι μαϊντανό
-
150 ml. ελαιόλαδο
-
Αλάτι και πιπέρι
Πληροφορίες
Οι μελιτζάνες σου δίνουν ευκαιρίες για μεζέδες και για πολλές εναλλακτικές. Φτιάξτε μια μελιτζανοσαλάτα διαφορετική αυτή τη φορά, βρείτε ή φτιάξτε καλό ψωμάκι και ανοίξτε μια παγωμένη μπύρα. Τίποτα άλλο δεν χρειάζεστε, παρά μόνο καλή παρέα !
(Visited 1.347 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Ψήνουμε τις μελιτζάνες τυλιγμένες σε αλουμινόχαρτο στη σχάρα ή στο μάτι της κουζίνας να πάρουν το καπνιστό άρωμα. |
2
Τέλος
|
Τις καθαρίζουμε και τις κόβουμε με το μαχαίρι όσο μπορούμε πιο λεπτές,μέχρι να γίνουν σαν κιμάς. |
3
Τέλος
|
Κόβουμε τις πιπεριές σε μικρά τετραγωνάκια και τις προσθέτουμε στις μελιτζάνες. |
4
Τέλος
|
Περνάμε το σκόρδο από την πρέσα και το προσθέτουμε και αυτό αλατοπιπερόνουμε και βάζουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. |