0 0
Μαγιονέζα αβοκάντο

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

2 ώριμα αβοκάντο, καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους
1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
1/2 κ.γ. τριμμένο σκόρδο ή σκόνη
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.σ. μουστάρδα
1/2 κ.γ. μαύρο πιπέρι ή λευκό

Μαγιονέζα αβοκάντο

Κουζίνα:

εναλλακτική...

  • 10'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Διαφορετική μαγιονέζα από αυτές που έχετε δοκιμάσει. Δεν χρειάζεστε παρά μόνο ένα μπλέντερ. Συνοδέψτε τις σαλάτες τα ψαρικά σας και κάντε παιχνίδι. Δοκιμάστε την και ίσως να ξεχάσετε όλες τις άλλες.

(Visited 2.936 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να ομοιογενοποιηθούν καλά και να πάρει το μείγμα ωραία υφή μαγιονέζας.

2
Τέλος

Διατηρούμε τη μαγιονέζα σε δοχείο κλεισμένο αεροστεγώς μέχρι 2 μέρες ή σε μπολ τα οποία καλύπτουν την μαγιονέζα σας με μεμβράνη για να μην σας μαυρίσει.

προηγούμενο
Σπιτική τονοσαλάτα
επόμενο
Αρακάς λαδερός με μανιτάρια
προηγούμενο
Σπιτική τονοσαλάτα
επόμενο
Αρακάς λαδερός με μανιτάρια