0 0
Λουκουμάδες με γιαούρτι

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

2 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 φλιτζάνια γιαούρτι στραγγιστό
1/4 φλιτζανιού κονιάκ
1 κ.γ. σόδα
1 πρέζα αλάτι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
μέλι & κανέλα για το σερβίρισμα

Λουκουμάδες με γιαούρτι

και κονιακ

Κουζίνα:

βρείτε καλό μέλι..

  • 01ω 10'
  • Για 4
  • Μέτρια

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Οι αγαπημένοι όλων λουκουμάδες σε μια διαφορετική εκδοχή.

(Visited 845 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι να ενωθούν. Σκεπάζουμε και αφήνουμε για λίγο να ξεκουραστεί.

2
Τέλος

Σε μια βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε μπόλικο λάδι. Μόλις ζεσταθεί καλά, "κόβουμε" κουταλιές με ένα μεγάλο κουτάλι που βουτάμε πρώτα σε κρύο νερό και τις ρίχνουμε στο λάδι. Μόλις ροδίσουν καλά οι λουκουμάδες, τους βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν.

3
Τέλος

Τους σερβίρουμε αμέσως πασπαλισμένους με κανέλα και μέλι.

προηγούμενο
Φτερούγες κοτόπουλο
επόμενο
Ρεβυθόρυζο
προηγούμενο
Φτερούγες κοτόπουλο
επόμενο
Ρεβυθόρυζο