Υλικά
-
300 γρ κεφαλοτύρι
-
Για τον χυλό
-
1 κουτί μπύρα
-
1 αυγό
-
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
-
2 φλιτζάνια αλεύρι
-
φρέσκο θυμάρι
Πληροφορίες
Βήματα
1
Τέλος
|
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά του χυλού μαζί και αφήνουμε στην άκρη. |
2
Τέλος
|
Κόβουνε σε ότι σχήμα μας αρέσει το τυρί και το βουτάμε στο χυλό. |
3
Τέλος
|
Αφού κάψει καλά το λάδι ρίχνουμε μέσα τα κομμάτια του τυριού και τηγανίζουμε έως ότου πάρουν ωραίο χρυσαφί χρώμα. |