Υλικά
-
2 ρόζ γκρέιπφρουτ
-
2 κ.σ. ζάχαρη καστανή (ή λευκή ζάχαρη)
-
Φρεσκοσπασμένο μαύρο πιπέρι
Πληροφορίες
Δοκιμάστε μια διαφορετική εκδοχή μπρουλέ, μακράν πιο εύκολη και υγιεινή.
(Visited 118 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Κόψτε τα γκρέιπφρουτ στη μέση μέσα και κόψτε το κάτω μέρος για να μπορούν να σταθούν. |
2
Τέλος
|
Τοποθετήστε την κομμένη πλευρά προς τα κάτω πάνω σε απορροφητικό χαρτί για ένα ή δύο λεπτά και στη συνέχεια, αναποδογυρίστε και τοποθετήστε το σε ένα ταψί. |
3
Τέλος
|
Σπάστε μαύρο πιπέρι πάνω σε κάθε γκρέιπφρουτ και πασπαλίζουμε μία κουταλιά της σούπας ζάχαρη ανά μισό γκρέιπφρουτ. Αν τα φρούτα σας είναι αρκετά μικρά θα πρότεινα λίγο λιγότερη ζάχαρη. |
4
Τέλος
|
Ανάψτε το φλόγιστρο πάνω και κάψτε τη ζάχαρη μέχρι να καραμελώσει. |
5
Τέλος
|
Διαφορετικά βάλτε τα στο φούρνο στο γκριλ μέχρι να καραμελώσει επίσης η ζάχαρη. |
6
Τέλος
|
Σερβίρετε αμέσως. |