Υλικά
- 
                                          700 γρ. κιμά μοσχαρίσιο ή χοιρινό
 - 
                                          1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
 - 
                                          4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
 - 
                                          1/2 φλ. τσαγιού ψίχα ψωμιού
 - 
                                          1/4 κ.γ. αλάτι
 - 
                                          1/4 κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
 - 
                                          1/4 κ.γ. ξερή ρίγανη
 - 
                                          1/2 κ.γ. θυμάρι
 - 
                                          2 αυγά
 - 
                                          50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
 - 
                                          1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
 - 
                                          790 ml. συσκευασία ντομάτα στόν τρίφτη
 
Πληροφορίες
Υπάρχει άνθρωπος που δεν αγαπάει τα κεφτεδάκια; Ξεχάστε το τηγάνι γιατί τα κεφτεδάκια μας δεν είναι τηγανητά αλλά στην κατσαρόλα. Μία άλλη υγιεινή αλλά πεντανόστιμη και μερακλίδικη εκδοχή.
Βήματα
| 
                       1 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπόλ τον κιμά και προσθέτουμε την ψίχα του ψωμιού, το κρεμμύδι, τα αυγά, την παρμεζάνα, το σκόρδο, το θυμάρι, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.  | 
                  
| 
                       2 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Ανακατεύουμε καλά τα υλικά και πλάθουμε τα κεφτεδάκια. Αφήνουμε στην άκρη.  | 
                  
| 
                       3 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα τις ντομάτες και τις ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν βράση. Φροντίζουμε να ανακατεύουμε τακτικά ώστε να μην κολλήσουν.  | 
                  
| 
                       4 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Προσθέτουμε την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι και χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία.  | 
                  
| 
                       5 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Προσθέτουμε τα κεφτεδάκια και ανακατεύουμε ώστε να καλυφθούν εντελώς από τη σάλτσα.  | 
                  
| 
                       6 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Κλέινουμε την κατσαρόλα με το καπάκι και αφήνουμε τα κεφτεδάκια να σιγοβράσουν για 30-40 λεπτά μέχρι να γίνουν.  | 
                  
| 
                       7 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Αφαιρούμε τα κεφτεδάκια από την κατσαρόλα και τα βάζουμε σε μια πιατέλα. Περιχύνουμε τα κεφτεδάκια με τη σάλτσα και σερβίρουμε.  | 
                  
      

                
                

