Υλικά
-
250 γρ. φασόλια
-
2 φλ. καλό σπιτικό ξύδι
-
αλάτι
-
Λίγη ξερή ρίγανη
-
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
-
1/2 κ.γ. γλυκιά πάπρικα σε σκόνη
-
1/2 φλ. ελαιόλαδο
Πληροφορίες
Είναι έυκολο στο να παρασκευαστεί και το έχετε στο ψυγείο σας για να το χρησιμοποιήσετε όπως και όπου θέλετε.
(Visited 3.323 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Από το προηγούμενο βράδυ βάζουμε τα φασόλια σε νερό. Την επόμενη μέρα τα σιγοβράζουμε για 25 λεπτά. |
2
Τέλος
|
Σ' ένα αποστειρωμένο βάζο ρίχνουμε τα φασόλια στραγγισμένα και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μας. Κλείνουμε καλά το καπάκι και αποθηκεύουμε στο ψυγείο μας. |