Υλικά
-
Για το βράσιμο
-
2 φλιτζ. φακές
-
1 φύλλο δάφνης
-
1 σκελίδα σκόρδο
-
Για το σερβίρισμα
-
1 κρεμμύδι ξερό
-
4-5 αγγουράκια τουρσί
-
1 μικρό μπολάκι πολύχρωμες πιπεριές, κομμένες σε ζαράκια
-
10-12 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
-
3 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
-
Λίγο μαϊντανό
-
100 γρ. τυρί φέτα
-
1 κ.γ ρίγανη
-
6-7 λιαστές ντομάτες (ψιλοκομμένες)
-
Ελαιόλαδο κατά βούληση
-
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Πληροφορίες
Σαλάτα που μπορεί να φαγωθεί κάθε εποχή του χρόνου , ιδανικά όμως μπορεί να αντικαταστήσει ένα κανονικό γεύμα το καλοκαίρι.
(Visited 292 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Βράζετε τις φακές με λίγο αλάτι, το σκόρδο και το φύλλο δάφνης μέχρι να μαλακώσουν και τις στραγγίζετε. |
2
Τέλος
|
Ψιλοκόβουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύετε όλα μαζί ακόμα και τα μυρωδικά. |
3
Τέλος
|
Προσθέτουμε τις φακές και τα αφήνετε 10 λεπτά να δέσουν οι γεύσεις. |
4
Τέλος
|
Σερβίρετε ραντίζοντας με λίγο ακόμα ελαιόλαδο και ξύδι. |