Υλικά
-
ελαιόλαδο
-
4 χοιρινές μπριζόλες
-
Τριμμένα πιπέρια με κόλιανδρο
-
Φρέσκο θυμάρι ή ρίγανη ή και τα δύο
-
1 ποτηράκι του κρασιού κόκκινο ξίδι
-
Αλάτι και πιπέρι
Πληροφορίες
Μπριζόλες … οι επίσημες αγαπημένες των Ελλήνων, τις τρώμε με οποιονδήποτε τρόπο και σήμερα θα σας μάθω πως να τις κάνετε μερακλήδικες και πιπεράτες.
(Visited 846 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Απλώνουμε τις μπριζόλες σε ένα πάγκο εργασίας και τις πουδράρουμε με τα σπασμένα πιπέρια και τον κόλιανδρο. Συνεχίζουμε με τα φρέσκα μυρωδικά και τοποθετούμε σε ένα μεγάλο τηγάνι στο οποίο έχουμε βάλει λάδι και έχει κάψει (σε μέτρια φωτιά ). |
2
Τέλος
|
Τηγανίζουμε 7 λεπτά από την κάθε πλευρά και όταν ετοιμαστούν σβήνουμε με το ξίδι και αφήνουμε μέχρι να μείνουν με το λάδι τους. |
3
Τέλος
|
Σερβίρουμε με σαλάτα της επιλογής μας και πατατούλες τηγανίτες. |