0 0
Μπουγιουρντί στο τηγάνι

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

3 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 σκελίδα σκόρδο προαιρετικά
200γρ. τυρί φέτα
1 πιπεριά καυτερή, ψιλοκομμένη
1 ντομάτα, ψιλοκομμένη και ξεσποριασμένη
1 κ.γ. μουστάρδα
1 κ.γ. ρίγανη

Μπουγιουρντί στο τηγάνι

με φετα

Κουζίνα:

Στα γρήγορα...

  • 05'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Σας έχω  την λύση για να φτιάξετε ένα γρήγορο μεζέ με τυρί.

Βήματα

1
Τέλος

Σοτάρουμε σε καυτό τηγάνι το σκόρδο μαζί με την καυτερή πιπεριά και την ντομάτα για ένα με δύο λεπτά μέχρι να φύγουν τα πολλά υγρά, σπάμε τη φέτα, προσθέτουμε και την ρίγανη και αφήνουμε απλά να λιώσει και να ενσωματωθεί το τυρί. Κατεβάζουμε από την φωτιά και ρίχνουμε την μουστάρδα ανακατεύοντας να πάει παντού.

2
Τέλος

Σερβίρουμε με μπόλικο φρυγανισμένο ψωμί.

προηγούμενο
Κόκκινη ομελέτα με φέτα και παξιμάδι
επόμενο
Αρωματικό ταμπουλέ με πλιγούρι, φακές
προηγούμενο
Κόκκινη ομελέτα με φέτα και παξιμάδι
επόμενο
Αρωματικό ταμπουλέ με πλιγούρι, φακές