Υλικά
-
8 αυγά
-
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
-
Ελαιόλαδο κατά βούληση
-
2 κ.σ. βούτυρο
-
½ φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
-
σχοινόπρασο
-
1 πρέζα μπούκοβο, γλυκό ή καυτερό
-
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
-
1/2 λεμόνι
-
αλάτι
Πληροφορίες
Βήματα
1
Τέλος
|
Bάζουμε το βούτυρο και το ελαιόλαδο να κάψει σε ένα τηγάνι. |
2
Τέλος
|
Ρίχνουμε τα αβγά, τα αλατίζουμε και τα τηγανίζουμε. |
3
Τέλος
|
Όταν είναι σχεδόν έτοιμα, τα περιχύνουμε όμορφα με το γιαούρτι ανακατεμένο με το σκόρδο και σβήνουμε την φωτιά αφού σκεπάσουμε το τηγάνι με ένα καπάκι. |
4
Τέλος
|
Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και το σχοινόπρασο, το μπούκοβο και στο τέλος στύβουμε από πάνω το λεμόνι χυμό και ξύσμα. |
5
Τέλος
|
Σερβίρουμε πάνω σε παξιμάδι. |