Υλικά
-
1 μεγάλο (περίπου 2,5 κιλά) μπούτι αρνιού χωρίς κόκκαλα
-
Για την μαρινάδα
-
500 γρ. γιαούρτι
-
2 κ.σ. κύμινο
-
6 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
-
2 κ.σ. καπνιστή πάπρικα
-
1 κ.σ. τριμμένο φρέσκο τζίντζερ
-
1 χούφτα φρέσκο κόλιανδρο ή μαϊντανό ψιλοκομμένο
-
Αλάτι και πιπέρι
Πληροφορίες
Συνταγή για αυστηρούς μερακλήδες με μαρινάδα γιαουρτιού, συνοδέψτε το με πατάτες baby στο φούρνο και μπόλικες πιτούλες, συνταγή που επίσης θα βρέιτε εδώ.
(Visited 2.110 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Ανακατέψτε όλα τα υλικά της μαντινάδας και αλείψτε καλά το αρνί. Σκεπάστε το με μεμβράνη και αφήστε το ένα βράδυ στο ψυγείο. |
2
Τέλος
|
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 150 C. Τοποθετήστε το κρέας σε μια γάστρα και ψήστε το για περίπου 3 ώρες. |
3
Τέλος
|
Σερβίρετε με πατάτες φούρνου, τζατζίκι, πίτες και μια ωραία σαλάτα. |