Υλικά
-
Υλικά για ένα ταψί 36 εκ.
-
4 φλ. ελληνικού καφέ αλεύρι
-
1 φλιτζάνι γάλα
-
3 αυγά χωριάτικα ή βιολογικά
-
1/2 κ.γ. αλάτι
-
3 κ.σ. βούτυρο τύπου μαργαρίνη
-
τυρί φέτα
Πληροφορίες
Συνταγή που μοιράστηκε μαζί μας η κυρία Φρόσω Πάντζου απο τα Ζαγοροχώρια.
(Visited 2.344 times, 1 visits today)
Βήματα
|
1
Τέλος
|
Αλείφουμε στο ταψί την μαργαρίνη και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς. |
|
2
Τέλος
|
Χτυπάμε σε μίξερ τα αυγά, προσθέτουμε το γάλα, το αλεύρι και το αλάτι μέχρι να γίνει ένας αραιός χυλός. |
|
3
Τέλος
|
Μόλις κάψει η μαργαρίνη μέσα στο ταψί και αρχίζει να τσιτσιρίζει το βγάζουμε και ρίχνουμε πάνω το χυλό. |
|
4
Τέλος
|
Προσθέτουμε τρίμματα φέτας και ψήνουμε για 45 λεπτά. |




