• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Ingredient: φρέσκο θυμάρι

Μανιταρόσουπα με πτισάνη (αρχαία σπορά κριθαριού )και λαχανικά

Χρόνος ψησίματος: 01ω 05'
Κουζίνα:
Πάμε να κάνουμε μια αληθινή σούπα ενέργειας στην οποία πλήν των μανιταριών θα προσθέσετε είτε πτισάνη απο το Δίλοφο Φαρσάλων (Αγρόκτημα Αντωνόπουλου), είτε κριθάρι.

Μοσχαρίσια “ταλιάτα”

Χρόνος ψησίματος: 20'
Κουζίνα:
Η ταλιάτα είναι κόντρα σπαλοµπριζόλα χωρίς κόκαλο, που σερβίρεται κομμένη σε λεπτές φέτες . Μπείτε στην κουζίνα σας και ετοιμάστε ένα πιάτο ανάλογο ενός καλού εστιατορίου και μοιραστείτε το με...

Κουνέλι ραγγού

Χρόνος ψησίματος: 01ω 15'
Κουζίνα:
Η Γκρεμολάτα είναι συνδυασμός από ξύσμα λεμονιού, σκόρδο, μαϊντανό και ελαιόλαδο. Παραδοσιακό συστατικό του Osso Bucco (σιγοψημένα κομμάτια μοσχαριού), είναι επίσης σπουδαίο ως γαρνίρισμα πάνω σε αρνί φούρνου ή σχάρας,...

Μανιτάρια μπουργκινιόν

Χρόνος ψησίματος: 45'
Κουζίνα:
Ο γνωστός πατέρας της γαλλικής γαστρονομίας Εσκοφιέ κατέγραψε για πρώτη φορά στις αρχές του 20ού αιώνα με ιδιαίτερα συνοπτικό τρόπο αυτή την τεχνοτροπία. Από τότε σχεδόν λατρεύτηκε από πολλούς. Συνηθίζεται...