• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Ingredient: αυγά

Η κλασσική σαλάτα του σεφ

Το όνομα που πολύ συχνά συνδέεται με την ιστορία της περίφημης αυτής σαλάτας είναι ο Louis Diat, σεφ του ξενοδοχείου Ritz-Carlton στην Νέα Υόρκη το 1940. Άλλοι την αποδίδουν στον...

Παραδοσιακή γαλατόπιτα της μαμάς

Τραγανά φύλλα που ανάμεσά τους εναλλάσσονται το τριμμένο αμύγδαλο με την μυρωδάτη κανέλα.Όταν θα γευθείτε την πλούσια και  βελούδινη κρέμα που λιώνει στο στόμα, θα θέλετε να την φάτε όλη...

Τηγανιτά αύγα

Χρόνος ψησίματος: 10'
Κουζίνα:
Πιστεύετε ότι το τηγανητό αυγό είναι το πιο εύκολο φαγητό για να μαγειρέψετε; Ίσως και όχι, αν θέλετε να φτιάξετε το καλύτερο τηγανητό αυγό στον κόσμο…Ο πατέρας της σύγχρονης γαλλικής...

Πατάτες ογκραντέν

Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο πιάτο «κρύβει» πολλές θερμίδες αλλά μια στο τόσο αξίζει .Τυριά ,αλλαντικά ,όλοι οι πειρασμοί σε αυτό το φαγητό.’Ενα όμως είναι σίγουρο πως θα δοκιμάσετε...

Βίδες καρμπονάρα

Εικάζεται ότι το όνομα «καρμπονάρα» προέρχεται από ένα πιάτο που δημιουργήθηκε στα Aπέννινα Όρη, στην περιοχή Abruzzo, 50 χλμ. ανατολικά από την Ρώμη, από ανθρακωρύχους (carbonari). Για την ακρίβεια, μαγείρευαν το συγκεκριμένο πιάτο πάνω...

Σπιτικά corn dogs

Χρόνος ψησίματος: 25'
Είναι ένα από τα φαγητά-ορόσημα  και ιδιαίτερα δημοφιλές και αγαπητό στα λούνα παρκ και τα «πανηγύρια» των αμερικάνικων πόλεων.Φτιάξτε τα δικά σας corn dogs, μια ξενόφερτη, αμαρτωλή, λιχουδιά που θα σας...