• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Αυγά

Κέικ δαμάσκηνου

Χρόνος ψησίματος: 01ω 00'
Κουζίνα:
Αν καταναλώνετε μερικά δαμάσκηνα την ημέρα, τότε όχι μόνο αυξάνετε (χωρίς καλά-καλά να το καταλάβετε!) την ποσότητα φρούτων που τρώτε, αλλά προσφέρετε στον οργανισμό σας μερικά πολύτιμα διατροφικά “δώρα”. Εσείς...

Η κλασσική σαλάτα του σεφ

Το όνομα που πολύ συχνά συνδέεται με την ιστορία της περίφημης αυτής σαλάτας είναι ο Louis Diat, σεφ του ξενοδοχείου Ritz-Carlton στην Νέα Υόρκη το 1940. Άλλοι την αποδίδουν στον...