• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Μεσογειακή

Δείτε συνταγές της Μεσογειακής κουζίνας.

Θεϊκό γαλακτομπούρεκο

Χρόνος ψησίματος: 01ω 30'
Κουζίνα:
Καλύτερο γλυκό από το… καυτό γαλακτομπούρεκο δεν υπάρχει σε καμία γωνιά της γης. Η κρέμα του λιώνει στο στόμα σου, περικυκλωμένη από τραγανό φύλλο που σε ταξιδεύει σε μέρη της...

Ψητά μανιτάρια με σάλτσα σόγιας και τσίλι

Χρόνος ψησίματος: 30'
Κουζίνα:
Τα μανιτάρια ως τροφή έχουν πολλούς φίλους, αλλά και πολλούς εχθρούς. Αν λοιπόν ανήκετε σε αυτούς που αγαπούν τα μανιτάρια, διαβάστε την παρακάτω συνταγή και θα τα λατρέψετε.

Γρανίτα πορτοκάλι

Χρόνος ψησίματος: 20'
Κουζίνα:
Μια ωραία ιδέα για σερβίρισμα είναι να κόψουμε πορτοκάλια στην μέση, να αδειάσουμε το περιεχόμενο και να χρησιμοποιήσουμε την πορτοκαλόκουπα σαν μπολ για τη γρανίτα.

Χοιρινή τηγανιά μαριναρισμένη σε ρετσίνα και μανιτάρια

Χρόνος ψησίματος: 01ω 00'
Κουζίνα:
Μια χοιρινή τηγανιά είναι πάντα μια υπέροχη ιδέα να πιεις ένα κρασάκι με παρέα. Να δοκιμάσεις έναν καλό μεζέ. ‘Οταν αυτή έχει  και μανιτάρια…τότε τα πράγματα αλλάζουν.