• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Μεσογειακή

Δείτε συνταγές της Μεσογειακής κουζίνας.

Σουτζουκάκια με Βουβαλίσιο κρέας “Μπόρας”

Χρόνος ψησίματος: 20'
Τα παραδοσιακά Βουβαλίσια Σουτζουκάκια ζυμώνονται από εκλεκτό κιμά, μυρωδικά, λαχανικά και βότανα και συνδυάζουν την έντονη γεύση του Βουβαλίσιου κρέατος με την γλυκιά γεύση του χοιρινού και δίνουν ένα απολαυστικό...

Χταπόδι κοκκινιστό με πουρέ φάβας

Χρόνος ψησίματος: 45'
Κουζίνα:
Σας προτείνω σήμερα λοιπόν, ένα πιάτο που συνδυάζει θρεπτικότητα και γεύση μαζί. Το χταπόδι είναι πλούσια πηγή ζωικής πρωτεΐνης, ω-3 λιπαρών οξέων, βιταμινών του συμπλέγματος Β, αλλά και πολλών μετάλλων και ιχνοστοιχείων,...