1 0
Σπαγγέτι Ζέας με ντοματίνια, φέτα και τρίμμα παξιμαδιού

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

1 πακέτο σπαγγέτι Ζέας, Αγρόκτημα Αντωνόπουλου
2 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
100 ml ελαιόλαδο
500 γρ. ντοματίνια ( βελανίδια) κομμένα στη μέση
1 φλιτζ. τσαγιού φυλλαράκια βασιλικού, ψιλοκομμένα (ή 1/2 κουτ. σούπας ξερός, τριμμένος)
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
200 γρ. τυρί φέτα
τρίμμα παξιμαδιού

Σπαγγέτι Ζέας με ντοματίνια, φέτα και τρίμμα παξιμαδιού

και μακαρονια Ζεας

Κουζίνα:

Υγιεινή μακαρονάδα

  • 20'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Στο εξής θα τρώτε άφοβα την μακαρονάδα σας.

(Visited 880 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Ψιλοκόβουμε τα σκόρδα και τα βάζουμε σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο.
Αφήνουμε μερικά δευτερόλεπτα να δώσουν το άρωμα τους και προσθέτουμε τα ήδη κομμένα ντοματίνια, αλατίζουμε και αφήνουμε να μαγειρευτούν σε μέτρια φωτιά περίπου δέκα λεπτά.

2
Τέλος

Παράλληλα βράζουμε τα σπαγγέτι Ζέας. Όταν είναι έτοιμη η σάλτσα προσθέτουμε τα μακαρόνια και λίγο από το νερό στο οποίο τα βράσαμε, αφήνουμε να δέσουν μαζί με την σάλτσα και προσθέτουμε στο τέλος τα φρέσκα φύλλα βασιλικού.

3
Τέλος

Κατεβάζουμε από την φωτιά και σερβίρουμε με σπασμένη φέτα ή όποιο τυρί μας αρέσει και τρίμμα παξιμάδι.

προηγούμενο
Τηγανιά με λουκάνικα και σταφύλι
επόμενο
Τηγανίτες με ξινόγαλα και αλεύρι ολικής άλεσης
προηγούμενο
Τηγανιά με λουκάνικα και σταφύλι
επόμενο
Τηγανίτες με ξινόγαλα και αλεύρι ολικής άλεσης