Υλικά
-
2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-
1 κ.γ. αλάτι
-
3/4 κ.σ. μαγειρική σόδα
-
150 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
-
3/4 φλιτζανιού ζάχαρη
-
2/3 φλιτζανιού καστανή ζάχαρη
-
2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
-
2 μεγάλα αυγά
-
300 γρ. μαύρη σοκολάτα σε τσιπς
-
3/4 φλιτζανιού φρουί γλασέ της επιλογής σας, ψιλοκομμένα ή ζαχαρωτά γλυκά
Πληροφορίες
Άλλη μια δοαφορετική πρόταση για να ετοιμάσετε τα δικά σας μπισκότα,με φρουί γλασέ.
Βήματα
1
Τέλος
|
Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς και προσθέστε δύο φύλλα ψησίματος. |
2
Τέλος
|
Ανακατέψτε μαζί το αλεύρι, το αλάτι και τη μαγειρική σόδα. |
3
Τέλος
|
Χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό μίξερ, χτυπήστε το βούτυρο μέχρι να αφρατέψει. Προσθέστε και τις δύο διαφορετικές ζάχαρες, μέχρι να αναμειχθούν καλά. |
4
Τέλος
|
Προσθέστε τα στερεά υλικά και ανακατέψτε καλά. Προσθέστε τα τσιπς σοκολάτας και τα φρουί γλασέ της επιλογής σας και ανακατέψτε για να ομογενοποιηθούν καλά. |
5
Τέλος
|
Τοποθετήστε την ζύμη του μπισκότου στο ταψί τραβώντας με ένα κουταλάκι κάθε φορά, αφήνοντας περίπου 2 εκατοστά χώρο ανάμεσα σε δύο κουταλιές. |
6
Τέλος
|
Βγάλτε το φύλλο ψησίματος από το φούρνο και αφήστε για 1 λεπτό ακόμη. |