Υλικά
-
Για τη ζύμη
-
500 γρ. αλεύρι
-
200 γρ. γιαούρτι
-
1 αυγό
-
1/2 κ.γ. αλάτι
-
Για τη γέμιση
-
300 γρ. ανθότυρο
-
1 αυγό
-
75 γρ. γιαούρτι
-
αλάτι
Πληροφορίες
Μας έρχεται από τη ρωσία και επιβάλλεται να το δοκιμάσετε.
(Visited 463 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Φτιάχνουμε τη ζύμη, ζυμώνοντας όλα τα υλικά μαζί. |
2
Τέλος
|
Ετοιμάζουμε τη γέμιση ανακατεύοντας όλα τα υλικά μαζί. |
3
Τέλος
|
Γεμίζουμε τα πιροσκί και τα τηγανίζουμε σε βαθύ τηγάνι. |