Υλικά
- 
                                          500 γρ. ριγκατόνι ή πένες ή άλλα κοντά ζυμαρικά
 - 
                                          2 φιλέτα στήθος κοτόπουλο
 - 
                                          1 φλιτζάνι ντοματίνια
 - 
                                          300 γρ. πράσινα σαλατικά, της επιλογής σας
 - 
                                          1/2 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
 - 
                                          1/2 φλιτζάνι Φλύδες παρμεζάνας
 - 
                                          1 φλιτζάνι κρουτόν σκόρδου
 - 
                                          Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
 - 
                                          
Για το ντρέσινγκ
 - 
                                          1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα
 - 
                                          1/4 φλιτζανιού φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού
 - 
                                          2 κ.σ. ελαιόλαδο
 - 
                                          2 κ.γ. μουστάρδα Dijon
 - 
                                          2 κ.γ. Worcestershire σως
 - 
                                          1/2 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
 - 
                                          2 σκελίδες σκόρδο
 - 
                                          1 φιλέτο αντζούγιας, ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
 - 
                                          Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
 
Πληροφορίες
Η σαλάτα του καίσαρα σε μια διαφορετική εκδοχή που επίσης θα σας κάνει να την λατρέψετε όσο και την αυθεντική.
(Visited 3.369 times, 1 visits today)
                      Βήματα
| 
                       1 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Βράζουμε τα ζυμαρικά που θα επιλέξουμε, τα σουρώνουμε και τα ξεπλένουμε με κρύο νερό.  | 
                  
| 
                       2 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Ρίχνουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ και τα χτυπάμε πολύ καλά.  | 
                  
| 
                       3 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Βάζουμε σε μια μεγάλη σαλατιέρα τα ζυμαρικά, το κοτόπουλο που έχουμε ήδη ψήσει και κόψει σε μπουκιές και τα υπόλοιπα υλικά. Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.  | 
                  
      

                
                

