Υλικά
- 
                                          12 - 14 φράουλες ψιλοκομμένες
 - 
                                          1/2 κ.γ. ροζ πιπέρι
 - 
                                          2 κ.σ. ζάχαρη άχνη
 - 
                                          300 γρ. καλής ποιότητας λευκή σοκολάτα
 - 
                                          100 ml γάλα
 - 
                                          1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
 - 
                                          2 ασπράδια αυγών
 - 
                                          3 κ.σ. ζάχαρη άχνη
 
Πληροφορίες
Το τέλειο πάντρεμα λευκής σοκολάτας και ροζ πιπεριού με τις φράουλες θα σας εντυπωσιάσει.
Βήματα
| 
                       1 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Σε ένα γουδί ή σε ένα μπλέντερ ανακατέψτε το πιπέρι με τις 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνουν μια λεπτή ροζ σκόνη. Προσθέστε το στις φράουλες και αφήστε τα για λίγη ώρα να μαριναριστούν.  | 
                  
| 
                       2 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Σε μπεν μαρί λιώστε τη σοκολάτα και το γάλα μαζί και αφήστε τα να κρυώσουν.  | 
                  
| 
                       3 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος μέχρι γίνει σαντιγί.  | 
                  
| 
                       4 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Χτυπάτε τα ασπράδια των αυγών σε μαρέγκα και στη συνέχεια προσθέστε τις 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη σιγά-σιγά. Συνεχίστε μεχρι το μείγμα της μαρέγκας να γυαλίσει για περίπου 3 λεπτά. Αφήστε το στην άκρη.  | 
                  
| 
                       5 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Όταν το μείγμα της σοκολάτας κρυώσει το προσθέτουμε απαλά στην μαρέγκα και στην σαντιγί. Ανακατέψτε να ομογενοποιηθούν και βάλτε τα σε ποτήρια ή μπολ.  | 
                  
| 
                       6 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Προσθέστε τις μαριναρισμένες φράουλες λίγο πριν σερβίρετε.  | 
                  
      

                
                

