Υλικά
-
300 γρ. καλής ποιότητας λευκή σοκολάτα
-
600 ml. κρέμα γάλακτος
-
250 γρ. μπράουνις σοκολάτας (δείτε συνταγή στο σαιτ)
Πληροφορίες
Δεν έχω σκοπό να σας προλογίσω σε αυτή τη συνταγή. Ψάξτε στις συνταγές μου και βρείτε μια με μπράουνι. Μετά τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά.
(Visited 965 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Πάρτε ένα τσέρκι 20 εκατοστών. |
2
Τέλος
|
Σπάστε το μπράουνι σε μικρά κομμάτια και πιέστε στη βάση. |
3
Τέλος
|
Βάλτε την κρέμα τα 150 ml από τα 600 και την σοκολάτα σε μπέν μαρί μέχρι η σοκολάτα να λιώσει και στη συνέχεια αφήστε τα να κρυώσουν. |
4
Τέλος
|
Χτυπήστε την υπόλοιπη κρέμα σε σαντιγί και Προσθέστε την στο κρύο μείγμα της λευκής σοκολάτας. |
5
Τέλος
|
Ρίχνουμε το μείγμα της κρέμας στη φόρμα και σκεπάζουμε με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει. |
6
Τέλος
|
Διακοσμήστε με σκόνη κακάο ή τριμμένη σοκολάτα. |