Υλικά
-
400 γρ. φρέσκο λευκό ψάρι , φιλεταρισμένο όπως το λαυράκι
-
3 κ.σ. φρέσκο χυμό λάιμ
-
1-2 κ.σ. ψιλοκομμένο κόλιανδρο φρέσκο ή μαϊντανό
-
3-4 κ.σ. ψιλοκομμένο τουρσί κόκκινο κρεμμύδι
-
6 κ.σ. ψιλοκομμένα αγγούρια
-
2 κ.σ. ψιλοκομμένο τουρσί πιπεριές jalapeños
-
1 μεγάλη ντομάτα ξεφλουδισμένη ξεσποριασμένη και ψιλοκομμένη
-
Θαλασσινό αλάτι κατά βούληση
-
1/2 αβοκάντο ψιλοκομμένο για το γαρνίρισμα
-
Επιπλέον κόλιανδρο για το γαρνίρισμα
-
Τσίπς καλαμποκιού προαιρετικά
Πληροφορίες
Αυτό το πιάτο, διδάχτηκε την τεχνική του σεβίτσε από την περουβιανή κουζίνα και είναι από τα πιο αγαπημένα μου γιατί συνδυάζει το ωμό με το ψημένο και τα θαλασσινά με τα λαχανικά, σε μια καυτερή-ξινή σώς σεβίτσε που μοσχοβολά κόλιαντρο. Ιδανική για τις ζεστές μέρες.
(Visited 575 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Κόβετε το ψάρι σε μικρότερα κομμάτια και το βάζετε σε ένα μπολ. |
2
Τέλος
|
Ανακατέψτε το χυμό λάιμ και στη συνέχεια προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά και δοκιμάστε.. |
3
Τέλος
|
Σερβίρετε σε πιάτα ατομικά με τσιπς καλαμποκιού προαιρετικά. |
4
Τέλος
|
Ταιριάζει εξίσου με φάβα ή χούμους. |
5
Τέλος
|
Αν περισσέψει για την επόμενη μέρα είναι το ίδιο νόστιμο μετά από μια νύχτα στο ψυγείο. Συνοδέψτε το με μια μαργαρίτα κοκτέιλ ιδανικά. |