Υλικά
-
800 ml. γάλα φρέσκο
-
200 ml. μέλι θυμαρίσιο
-
100 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
-
το ξύσμα και τον χυμό από ένα πορτοκάλι
Πληροφορίες
Βήματα
1
Τέλος
|
Βάζουμε το γάλα να έρθει σε σημείο βρασμού, προσθέτουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε ζωηρά. |
2
Τέλος
|
Όταν το μείγμα αποκτά μορφή κρέμας συνεχίζουμε πιο έντονα και ρίχνουμε το ξύσμα και το χυμό πορτοκαλιού. |
3
Τέλος
|
Τελειώνοντας και αφού το κατεβάσουμε από την φωτιά βάζουμε και το μέλι. |
4
Τέλος
|
Γεμίστε από κρουασάν μέχρι κρέπες και τηγανίτες. |