Υλικά
-
250 γρ. αλατισμένο βούτυρο
-
350 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
-
100 γρ. κακάο χωρίς ζάχαρη σε σκόνη
-
4 μεγάλα αυγά
-
125 γρ. αλεύρι κοσκινισμένο
-
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
-
50 γρ. ινδοκάρυδο
-
100 γρ. καρύδια , ψιλοκομμένα
-
50 γρ. δάκρυα μαύρης σοκολάτας
-
Για την επικάλυψη
-
λιωμένη σοκολάτα γάλακτος και λιωμένη λευκή σοκολάτα ξεχωριστά για το σερβίρισμα
Πληροφορίες
Σίγουρα έχετε δοκιμάσει πολλές συνταγές brownies, είτε τις έχετε φτιάξει εσείς είτε άλλοι. Πιστέψτε με όμως, μετά από αυτά τα brownies, με τις τρεις σοκολάτες και το άρωμα καρύδας θα ξεχάσετε τα πάντα.
Βήματα
1
Τέλος
|
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 ° C . |
2
Τέλος
|
Σε μια κατσαρόλα λιώστε το βούτυρο, τη ζάχαρη και το κακάο μαζί σε μέτρια φωτιά. Αφήνετε να λιώσει, ενώ αναδεύετε για περίπου 5 λεπτά. |
3
Τέλος
|
Χτυπήστε τα αυγά, ένα ένα καλά μέχρι να αφρατέψουν . |
4
Τέλος
|
Βάλτε τα καρύδια και τα τσίπς σοκολάτας, στη συνέχεια μεταφέρετε το σε ένα ταψάκι 30 X 20 εκατοστά ντυμένο με λαδόκολλα . |
5
Τέλος
|
Τοποθετήστε στο φούρνο και αφήστε το για 25-30 λεπτά ή μέχρι οι άκρες και το κέντρο να είναι ακόμα λίγο μαλακά . |
6
Τέλος
|
Αφαιρέστε από το φούρνο και αφήστε το να κρυώσει στη συνέχεια περιχύνετε τη λιωμένη σοκολάτα . |