Υλικά
-
500 γρ. χωριάτικα λουκάνικα
-
250 γρ. σταφύλι λευκό
-
250 ml κρασί λευκό, μοσχάτο
-
1 κ.σ. πετιμέζι
-
3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
-
Αλάτι και πιπέρι
Πληροφορίες
Βήματα
1
Τέλος
|
Σε ένα καυτό τηγάνι προσθέτουμε τα κομμένα λουκάνικα σε φέτες, μετρίου μεγέθους. |
2
Τέλος
|
Τα αφήνουμε να τηγανιστούν και έπειτα προσθέτουμε το σταφύλι, σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί μερικά λεπτά. |
3
Τέλος
|
Στη συνέχεια προσθέτουμε το πετιμέζι, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε σε μέτρια φωτιά να κατεβάσει τους χυμούς του το σταφύλι και να γλασάρει η σαλτσα. |