Υλικά
-
400 γρ. πρασινάδες, σαλάτα της επιλογής σας με ρόκα
-
Για τα μανιτάρια
-
200 γρ. μανιτάρια πλευρώτους
-
2 σκελίδες σκόρδου πολτοποιημένες
-
2 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο
-
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-
Για το ντρέσινγκ
-
100 γρ. βαλσαμικό, μέλι μουστάρδα
-
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-
Για το σερβίρισμα
-
Παξιμάδια
-
φλύδες γραβιέρας
Πληροφορίες
Σαλάτα με τα όλα της, μπορείτε να την σερβίρετε και σε ένα επίσημο τραπέζι αλλά και για ένα γεμάτο γεύμα.
(Visited 5.218 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Σε ένα ταψάκι σπάμε τις σκελίδες σκόρδου, λαδώνουμε τα μανιτάρια και από τις δύο πλευρές τα αλατοπιπερώνουνε και τα ψήνουμε στο γκριλ για 15-30 περίπου λεπτά μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν. |
2
Τέλος
|
Στο μεταξύ χτυπάμε σε ένα μπολάκι το λάδι, το ξύδι και το αλατοπίπερο για το ντρέσινγκ. |
3
Τέλος
|
Σε μία πιατέλα βάζουμε τα φύλλα ρόκας, τα ψημένα μανιτάρια, τα περιχύνουμε με το ντρέσινγκ, ανακατεύουμε ελαφρά και σερβίρουμε με τις φλύδες γραβιέρας και τα σπασμένα παξιμάδια. |