Υλικά
- 
                                          4 ντομάτες ρόμα, αποφλοιωμένες και κομμένες σε κύβους
- 
                                          2/3 φλιτζανιού λευκό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 
                                          1 κ.γ. κόλιανδρο ή μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 
                                          χυμό από 1 λάιμ
- 
                                          1/2 κ.γ. αλάτι
- 
                                          1 πιπεριά σεράνο ή jalapeño, ψιλοκομμένη
- 
                                          1 1/2 φλιτζάνι γιαούρτι στραγγιστό
Πληροφορίες
Η διάσημη Μεξικάνικη δροσιστική σάλτσα περισσότερο δροσερή με Ελληνικό γιαούρτι.
(Visited 289 times, 1 visits today)
                      Βήματα
| 1 Τέλος | Τοποθετήστε όλα τα υλικά για το pico de gallo, εκτός από το γιαούρτι, σε ένα μπωλ και ανακατέψτε μαζί. | 
| 2 Τέλος | Σε ξεχωριστό μπωλ, προσθέστε το γιαούρτι. Στη συνέχεια προσθέστε το pico de gallo, το οποίο πρέπει να είναι περίπου 3 φλιτζάνια. Σας προτείνω να μαζέψετε προσεκτικά το pico de gallo αντί να ρίξετε το γιαούρτι μέσα σ'αυτό. Αυτό θα κρατήσει τη σαλτσα σας πιο παχιά και κρεμώδη, χωρίς περιττά υγρά. | 
 
      

 
                 
                
