Υλικά
-
500 γρ. βολβούς παντζαριών
-
200 γρ. τυρί φέτα
-
Αλάτι και πιπέρι
-
Για την σάλτσα
-
3 κ.σ. καρύδια , ψιλοκομμένα
-
μαϊντανό
-
Ξύσμα από 1 λεμόνι
-
30 ml ξίδι
-
100 ml ελαιόλαδο
Πληροφορίες
Βήματα
1
Τέλος
|
Βράζουμε ή ψήνουμε για περίπου μια ώρα τα παντζάρια μέχρι να μαλακώσουν. |
2
Τέλος
|
Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά της σάλτσας. |
3
Τέλος
|
Κόβουμε τα παντζάρια και προσθέτουμε την σάλτσα. Σπάμε την φέτα και σερβίρουμε . |