Υλικά
-
3 κ.σ. βαλσάμικο ξίδι
-
2 κ.σ. φρέσκο χυμό λεμονιού
-
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
-
1 κ.γ. αλάτι
-
1/2 κ.γ. μαύρο πιπέρι
-
1/4 φλιτζάνι ε.π. ελαιόλαδο
Πληροφορίες
Απίθανο ντρέσινγκ για τις πράσινες σαλάτες σας και όχι μονο
(Visited 105 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Βάλτε μπαλσάμικο ξύδι, φρέσκο χυμό λεμονιού, ψιλοκομμένο σκόρδο, αλάτι και πιπέρι σε ένα μικρό μπολ. Χτυπήστε με ένα σύρμα. |
2
Τέλος
|
Ενώ ακόμα χτυπάτε, προσθέτετε σιγά σιγά το ελαιόλαδο και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως και να γίνει λείο. |
3
Τέλος
|
Μεταφέρετέ το σε μπουκάλι ή βάζο με τοποθετημένο καπάκι. Φροντίστε να το ανακινήσετε καλά πριν το χρησιμοποιήσετε. |