0 0
Ντρέσινγκ λεμονιού με βαλσάμικο

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

3 κ.σ. βαλσάμικο ξίδι
2 κ.σ. φρέσκο χυμό λεμονιού
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
1 κ.γ. αλάτι
1/2 κ.γ. μαύρο πιπέρι
1/4 φλιτζάνι ε.π. ελαιόλαδο

Ντρέσινγκ λεμονιού με βαλσάμικο

και σκορδο

Κουζίνα:

Κλασική αξία

  • 10'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Απίθανο ντρέσινγκ για τις πράσινες σαλάτες σας και όχι μονο

(Visited 105 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Βάλτε μπαλσάμικο ξύδι, φρέσκο χυμό λεμονιού, ψιλοκομμένο σκόρδο, αλάτι και πιπέρι σε ένα μικρό μπολ. Χτυπήστε με ένα σύρμα.

2
Τέλος

Ενώ ακόμα χτυπάτε, προσθέτετε σιγά σιγά το ελαιόλαδο και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως και να γίνει λείο.

3
Τέλος

Μεταφέρετέ το σε μπουκάλι ή βάζο με τοποθετημένο καπάκι. Φροντίστε να το ανακινήσετε καλά πριν το χρησιμοποιήσετε.

προηγούμενο
Βινεγκρέτ με λάιμ τσίλι
επόμενο
Κρεμώδης συνταγή ντρέσινγκ παπαρουνόσπορου
προηγούμενο
Βινεγκρέτ με λάιμ τσίλι
επόμενο
Κρεμώδης συνταγή ντρέσινγκ παπαρουνόσπορου