Υλικά
-
3/4 φλιτζανιού ε.π. ελαιόλαδο
-
1/2 φλιτζάνι ξίδι από κόκκινο κρασί
-
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
-
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-
2 κ.σ. φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
-
2 κ.σ. φρέσκος βασιλικός ψιλοκομμένος
-
1 κ.σ. φυλλαράκια φρέσκιας ρίγανης
-
1 κ.σ. θυμάρι τριμμένο
-
2 φύλλα δάφνης σε μικρά κομματάκια
-
1 πράσινη πιπεριά (ψιλοκομμένη)
-
1 κ.σ. δεντρολίβανο ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
-
1/3 κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Πληροφορίες
Βήματα
1
Τέλος
|
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά με το σύρμα όλα τα υλικά. Σκεπάζουμε το μπολ και το αφήνουμε για μία ώρα τουλάχιστον στο ψυγείο ώστε να δέσουν οι γεύσεις. |