0 0
Αρνίσιο μπούτι σε πικάντικη μαρινάδα

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

1 μεγάλο μπούτι αρνιού χωρίς κόκκαλα
500 γρ. πλήρες γιαούρτι
2 κ.γ. κύμινο
6 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
2 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
1 κ.σ. τσίλι χωρίς τα σπόρια και ψιλοκομμένο
Αλάτι και πιπέρι
Μια χούφτα ψιλοκομμένο φρέσκο ​​κόλιανδρο ή μαϊντανό

Αρνίσιο μπούτι σε πικάντικη μαρινάδα

με τσιλι και γιαουρτι

Κουζίνα:

ανοίξτε ένα μπουκάλι καλό κρασί

  • 02ω 15'
  • Για 8
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Το λες και κυριακάτικο φαγητό αν και ελαφρώς πικάντικο, εγώ πάντως δεν θα διάλεγα ούτε μέρα αλλά ούτε εποχή για να το μαγειρέψω.

(Visited 168 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί και βάζετε τη μαρινάδα σε μια μεγάλη εντελώς κλειστή πλαστική σακούλα ή μπολ με το αρνί και τρίψτε με το μείγμα όλο το κρέας. Σφραγίστε και αποθηκεύστε στο ψυγείο για μια νύχτα.

2
Τέλος

Όταν είστε έτοιμοι να μαγειρέψετε , βεβαιωθείτε ότι το κρέας έχει επανέλθει σε θερμοκρασία δωματίου μια ώρα τουλάχιστον πριν.

3
Τέλος

Τοποθετήστε το κρέας σε ένα δίχτυ ή απλά δέστε με ένα σπάγγο μαγειρικής και με την πλευρά του λίπους προς τα κάτω το βάζουμε στο φούρνο στους 180 σκεπασμένο ανάλογα το βάρος του. Κάθε κιλό θέλει περίπου μια ώρα. Γυρίστε το κρέας περίπου στα μισά.

4
Τέλος

Ένα τέταρτο πριν το τέλος ξεσκεπάζετε και το αφήνετε να πάρει χρώμα.

προηγούμενο
Εύκολο τυρόψωμο
επόμενο
Σάλτσα βέρντε
προηγούμενο
Εύκολο τυρόψωμο
επόμενο
Σάλτσα βέρντε