Υλικά
-
1 μέτριο κουνουπίδι
-
2 πατάτες
-
2 κρεμμύδια
-
400 γρ. ντομάτα κονκασέ
-
5 κόκκους μπαχάρι
-
1 φύλλο δάφνης
-
400 γρ. λουκάνικα
-
ελαιόλαδο
-
Αλάτι και πιπέρι
-
1 κ.γ. ρίγανη
-
τυρί φέτα (προαιρετικά)
Πληροφορίες
Βήματα
1
Τέλος
|
Σοτάρουμε τα λουκάνικα σε ελαιόλαδο. Τα αφαιρούμε και συνεχίζουμε με το κρεμμύδι, αφού σοταριστεί καλά συνεχίζουμε με τις πατάτες για μερικά λεπτά, μετά ρίχνουμε τα μπαχαρικά και την ντομάτα, σκεπάζουμε και αφήνουμε για περίπου 15 λεπτά να μαλακώσουν, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το κουνουπίδι. |
2
Τέλος
|
Στο τέλος εάν θέλουμε θρυμματίζουμε φέτα. |