0 0
Καπρέζε με νεκταρίνια

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

2 μεγάλα ώριμα νεκταρίνια ή ροδάκινα
2 ώριμες ντομάτες
⅛ φλιτζάνι κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
2 μπάλες τυρί buratta, κομμένη στη μέση
1/2 χούφτα μικρά φύλλα βασιλικού (ή δοκιμάστε ταϊλανδέζικο βασιλικό)
αλάτι κατά βούληση
Κόκκους πιπεριού σπασμένους
Λευκό βαλσάμικο σάλτσα
3 κ.σ. λευκό βαλσάμικο
1 κ.σ. μέλι
Αλάτι και πιπέρι

Καπρέζε με νεκταρίνια

και buratta

Κουζίνα:

Αλλιώς...

  • 10'
  • Για 2
  • Εύκολη

Υλικά

  • Λευκό βαλσάμικο σάλτσα

Πληροφορίες

Share

Μια  πρωτότυπη εκδοχή για την κλασική Ιταλική καπρέζε

(Visited 3 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Κόψτε απαλά το τυρί στη μέση και τοποθετήστε την ανοιχτή πλευρά προς τα κάτω και στο κέντρο των πιάτων ( η συνταγή είναι για 2 πιάτα ).

2
Τέλος

Κόψτε τα νεκταρίνια σε σφήνες 1/2 εκατοστού σαν μισοφέγγαρο.

3
Τέλος

Κόψτε τις ντομάτες κατά τον ίδιο τρόπο σαν τα νεκταρίνια και βάλτε τις ανάμεσα στα νεκταρίνια.

4
Τέλος

Διασκορπίστε φρέσκα σχισμένα φύλλα βασιλικού η κομμένα σε λωρίδες.
Προσθέστε τώρα το θαλασσινό αλάτι και το φρεσκοσπασμένο πιπέρι.

5
Τέλος

Σε μια μικρή κατσαρόλα, προσθέστε τα υλικά της σάλτσας και ανακατέψτε ελαφρά φέρνοντας τα σε σημείο βρασμού, χαμηλώστε τώρα την φωτιά έως ότου δέσει ελαφρώς η σάλτσα. Προσθέστε με ένα κουτάλι όση θέλετε.

προηγούμενο
Σάλτσα Romesco
επόμενο
Δροσιστικό ποτό με φράουλες
προηγούμενο
Σάλτσα Romesco
επόμενο
Δροσιστικό ποτό με φράουλες