Υλικά
-
300 γρ. φύλλα ρόκας
-
150 γρ. λόλα κόκκινη
-
4 αχλάδια, καλά πλυμένα και κομμένα σε φέτες
-
1 φλιτζάνι ροκφόρ, κομματιασμένο με το πιρούνι
-
¾ φλιτζανιού καρύδια ψίχα, χοντροκομμένα και ελαφρά καβουρδισμένα
-
σπόρια από 1 ρόδι
-
Για το ντρέσινγκ
-
¼ φλιτζανιού ε.π. ελαιόλαδο
-
3 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο με ρόδι
-
3 κ.σ. φρεσκοστυμμένο χυμό ροδιού
-
1 κ.γ. μουστάρδα
-
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Πληροφορίες
Φτιάξτε αυτή τη σαλάτα και κάντε τις γιορτές σας περισσότερο νόστιμες.
(Visited 432 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Σε ένα μικρό μπολ χτυπάμε καλά όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ. |
2
Τέλος
|
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ρόκα και τη λόλα κομμένη με τα χέρια σε μεγάλα κομμάτια. Περιχύνουμε με τη μισή ποσότητα από το ντρέσινγκ και ανακατεύουμε. Απλώνουμε τη σαλάτα σε μια πιατέλα. |
3
Τέλος
|
Προσθέτουμε τα αχλάδια, το ροκφόρ, τα καρύδια και τους σπόρους ροδιού. Περιχύνουμε με το υπόλοιπο ντρέσινγκ και σερβίρουμε. |