Υλικά
-
1 πακέτο σπαγγέτι ή λιγκουίνι ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας σας
-
1 συσκευασία παριζάκι κοτόπουλο
-
2 κ.σ. ελαιόλαδο
-
1 κ.σ. σκόνη σκόρδου
-
2 1/2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
-
1 φλιτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο
-
1/4 φλιτζανιού μαϊντανό ψιλοκομμένο
-
1/2 φλιτζάνι καρύδια , ψιλοκομμένα
-
1 κ.σ. ξύσμα λεμονιού
-
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Πληροφορίες
Η δικιά μου πρόταση για μια τελείως διαφορετική “καρμπονάρα¨
(Visited 498 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Σοτάρουμε σε καυτό ελαιόλαδο το μπέικον καλά μέχρι να βγάλει τα αρώματα του και συνεχίζουμε με το παριζάκι κοτόπουλο, προσθέσουμε το σκόρδο για μερικά δευτερόλεπτα και την κρέμα γάλακτος. |
2
Τέλος
|
Ωστόσο έχουμε βάλει να βράσουν τα μακαρόνια μας, μόλις πάρει βράσει η κρέμα γάλακτος αλατίζουμε, προσθέτουμε τα μακαρόνια και αφήνουμε να δέσει η σαλτσα. |