Υλικά
-
1 κιλό χοιρινή πανσέτα
-
για τη σάλτσα μπάρμπεκιου:
-
3 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
-
2 κ.σ. μουστάρδα
-
2 κ.γ. πάπρικα
-
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
-
1 κ.γ. σκόνη κόλιανδρο
-
1 κ.γ. θυμάρι
-
1 κ.γ. βασιλικό
-
1 κ.γ. ρίγανη
-
1 κ.γ. κύμινο
-
2 κ.γ. αλάτι
-
1 κ.γ. τριμμένο μαύρο πιπέρι
-
1 φλ. κέτσαπ
-
1/3 φλ. ηλιέλαιο
Πληροφορίες
Το μαρινάρισμα της πανσέτας είναι το μικρό μυστικό της νοστιμιάς. Όταν δέσουν με τον πουρέ τυριού… ξεκινάει η καταστροφή.
(Visited 545 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα μπάρμπεκιου. Αλείφουμε με αυτή τα κομμάτια του χοιρινού και τα βάζουμε σε ένα βαθύ ταψί και τα αφήνουμε να μαριναριστούν όλο το βράδυ στο ψυγείο. |
2
Τέλος
|
Αφού μαριναριστούν, βάζουμε τα χοιρινά παϊδάκια στη σειρά σε αντικολλητικό ταψί, περιχύνουμε με τη μαρινάδα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 50 λεπτά με 1 ώρα. |
3
Τέλος
|
Σερβίρουμε το κρέας και το περιχύνουμε με τα υγρά του ταψιού. |