0 0
Μπέργκερ με μανιτάρια πορτομπέλο

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
1/4 φλιτζανιού ξίδι μπαλσάμικο
3 σκελίδες σκόρδου πολτοποιημένες
2 κόκκινες πιπεριές (χωρίς τους σπόρους), κομμένες σε 4 ίσα μέρη
8 μανιτάρια πορτομπέλο, χωρίς τα κοτσάνια
4 ψωμάκια μπέργκερ
10-12 τρυφερά φύλλα ρόκας
140 γρ. κατσικίσιο τυρί, κομμένο σε 4 ίσες φέτες (προαιρετικά)
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Μπέργκερ με μανιτάρια πορτομπέλο

και κατσικισιο τυρι

Κουζίνα:

υγιεινό Junk food

  • 40'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Για όλους εσάς που βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια.

(Visited 1.084 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Σε ένα μπολ χτυπάμε ελαφρά το λάδι, το ξίδι, το σκόρδο, 1 κ.γ. αλάτι και 1/4 κ.γ. πιπέρι. Προσθέτουμε την πιπεριά και τα μανιτάρια, ανακατεύουμε να καλυφθούν από τη μαρινάδα, σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε να μαριναριστούν για 30 λεπτά τουλάχιστον.

2
Τέλος

Βάζουμε τα κομμάτια της πιπεριάς και τα μανιτάρια στη σχάρα του φούρνου, από κάτω βάζουμε ένα ταψί και ψήνουμε στο γκριλ για 8-10 λεπτά. Περιμένουμε λίγο να κρυώσουν οι πιπεριές και τις ξεφλουδίζουμε. Κόβουμε κάθε κομμάτι σε φαρδιές λωρίδες.

3
Τέλος

Κόβουμε κάθε ψωμάκι στα δύο, τοποθετούμε στα μισά κομμάτια τη ρόκα, τα μανιτάρια, την πιπεριά και το κατσικίσιο τυρί θρυμματισμένο (αν χρησιμοποιούμε), σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα μισά ψωμάκια και σερβίρουμε.

προηγούμενο
Σπιτικά fish sticks
επόμενο
Σπιτικό ελιόψωμο
προηγούμενο
Σπιτικά fish sticks
επόμενο
Σπιτικό ελιόψωμο