• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Λαχανικά

Χταπόδι κοκκινιστό με πουρέ φάβας

Χρόνος ψησίματος: 45'
Κουζίνα:
Σας προτείνω σήμερα λοιπόν, ένα πιάτο που συνδυάζει θρεπτικότητα και γεύση μαζί. Το χταπόδι είναι πλούσια πηγή ζωικής πρωτεΐνης, ω-3 λιπαρών οξέων, βιταμινών του συμπλέγματος Β, αλλά και πολλών μετάλλων και ιχνοστοιχείων,...

Μανιτάρια προβενσάλ

Χρόνος ψησίματος: 20'
Κουζίνα:
Γαλλικός όρος μαγειρικής για φαγητά με τον τρόπο της Προβηγκίας, πράγμα που συνήθως σημαίνει τη χρήση υλικών όπως ντομάτες, σκόρδο, ελαιόλαδο, κρεμμύδια, ελιές και κάποιες φορές μανιτάρια και αντζούγιες.

Ζεστή ρεβυθοσαλάτα με μανιτάρια

Χρόνος ψησίματος: 01ω 15'
Κουζίνα:
Παντρέψτε με τον πιο ιδανικό τρόπο τα μανιτάρια και τα όσπρια. Προσθέστε και άλλα υλικά όπως φέτα, αγγινάρες και κάντε τους δικούς σας συνδυασμούς.

Κουνέλι στη γάστρα

Χρόνος ψησίματος: 03ω 00'
Κουζίνα:
Η διατροφή των κουνελιών περιλαμβάνει και ένα μεγάλο ποσοστό με φρέσκα χόρτα και τροφές πλούσιες σε ω-3 λιπαρά οξέα, με αποτέλεσμα να προκύπτει ένα κρέας πλούσιο σε ω-3 λιπαρά οξέα...