Υλικά
-
1/4 φλιτζάνι ζάχαρη
-
3 φλιτζάνια χυμό καρπούζι
-
1 φλιτζάνι φρέσκο χυμό λεμονιού
-
1 φλιτζάνι φρέσκο χυμό ανανά
-
1/4 φλιτζάνι φύλλα μέντας
Πληροφορίες
Μια διασκεδαστική ανανέωση της παραδοσιακής λεμονάδας που είναι υπέροχα πικάντικη, γλυκιά, αναζωογονητική και απίστευτα εύκολο να φτιαχτεί.
(Visited 784 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Για να φτιάξετε το απλό σιρόπι, συνδυάστε τη ζάχαρη και 1/2 φλιτζάνι νερό σε μια μέτρια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Αφήστε να κρυώσει. |
2
Τέλος
|
Σε μια μεγάλη κανάτα, χτυπήστε ελαφρά το απλό σιρόπι, το χυμό καρπουζιού, το χυμό λεμονιού, τον χυμό ανανά και 5 φλιτζάνια νερό. Τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει. |
3
Τέλος
|
Σερβίρετε σε πάγο με φύλλα μέντας, αν θέλετε. |