Υλικά
-
3-4 αυγά
-
2 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο
-
3 κ.σ. γάλα
-
3 φέτες καπνιστή πανσέτα, ψιλοκομμένη
-
6 ντοματίνια
-
1/2 πιπεριά πράσινη, ψιλοκομμένη
-
50 γρ. τυρί φέτα
-
1/3 κρεμμύδι κομμένο ροδέλες
-
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
-
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
-
γραβιέρα τριμμένη
-
Τριμμένο παξιμάδι στο σερβίρισμα
Πληροφορίες
Την συγκεκριμένη ομελέτα θα την λατρέψετε , φτιάξτε την σε φίλους, θα σας ζητούν την συνταγή.
Βήματα
1
Τέλος
|
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε ελαφρά την ψιλοκομμένη πανσέτα, το κρεμμύδι και την πιπεριά για 3-4 λεπτά. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι. |
2
Τέλος
|
Βγάζουμε από το τηγάνι με μια τρυπητή κουτάλα το μπέικον, το κρεμμύδι και την πιπεριά και ρίχνουμε τα χτυπημένα αυγά χαμηλώνοντας λίγο τη φωτιά. Μόλις ψηθεί από κάτω η ομελέτα, τη γυρίζουμε, προσθέτουμε την ντομάτα, το μπέικον, το κρεμμύδι και την πιπεριά , τα τυριά και την αφήνουμε 1-2 λεπτά ώστε να ψηθεί και από την άλλη μεριά. |
3
Τέλος
|
Γυρίζουμε με σπάτουλα τη μισή ομελέτα ώστε να καλύψει την μισή άλλη μισή και την σερβίρουμε διπλωμένη και γαρνιρισμένη με ψιλοκομμένο μαϊντανό και τριμμένο παξιμάδι. |