Υλικά
- 
                                          3-4 αυγά
 - 
                                          2 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο
 - 
                                          3 κ.σ. γάλα
 - 
                                          3 φέτες καπνιστή πανσέτα, ψιλοκομμένη
 - 
                                          6 ντοματίνια
 - 
                                          1/2 πιπεριά πράσινη, ψιλοκομμένη
 - 
                                          50 γρ. τυρί φέτα
 - 
                                          1/3 κρεμμύδι κομμένο ροδέλες
 - 
                                          λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
 - 
                                          Αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
 - 
                                          γραβιέρα τριμμένη
 - 
                                          Τριμμένο παξιμάδι στο σερβίρισμα
 
Πληροφορίες
Την συγκεκριμένη ομελέτα θα την λατρέψετε , φτιάξτε την σε φίλους, θα σας ζητούν την συνταγή.
Βήματα
| 
                       1 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε ελαφρά την ψιλοκομμένη πανσέτα, το κρεμμύδι και την πιπεριά για 3-4 λεπτά. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι.  | 
                  
| 
                       2 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Βγάζουμε από το τηγάνι με μια τρυπητή κουτάλα το μπέικον, το κρεμμύδι και την πιπεριά και ρίχνουμε τα χτυπημένα αυγά χαμηλώνοντας λίγο τη φωτιά. Μόλις ψηθεί από κάτω η ομελέτα, τη γυρίζουμε, προσθέτουμε την ντομάτα, το μπέικον, το κρεμμύδι και την πιπεριά , τα τυριά και την αφήνουμε 1-2 λεπτά ώστε να ψηθεί και από την άλλη μεριά.  | 
                  
| 
                       3 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Γυρίζουμε με σπάτουλα τη μισή ομελέτα ώστε να καλύψει την μισή άλλη μισή και την σερβίρουμε διπλωμένη και γαρνιρισμένη με ψιλοκομμένο μαϊντανό και τριμμένο παξιμάδι.  | 
                  
      

                
                

