0 0
Ελληνικό μπέργκερ με φέτα

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
2 φετες ψωμί του τοστ
100 γρ. τυρί φέτα
1 κ.σ. ελιές, ψιλοκομμένες
1 κ.σ. κάπαρη
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 ντόματα
1 αυγό
Αλάτι και πιπέρι
Για το σερβίρισμα
ψωμάκια μπέργκερ
γιαούρτι
πιπεριές Φλωρίνης ψημένες και καθαρισμένες( ή από βάζο)

Ελληνικό μπέργκερ με φέτα

και καπαρη

Κουζίνα:

Μπέργκερ με άρωμα ελλάδας

  • 30'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

  • Για το σερβίρισμα

Πληροφορίες

Share

Το δικό μου  ελληνικό  μπέργκερ, είμαι σίγουρος  πως θα σας εντυπωσιάσει.

(Visited 546 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Τρίβουμε στο μπλέντερ το ψωμί του τοστ. Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε στο ψυγείο για μια ώρα.

2
Τέλος

Πλάθουμε σε μπιφτέκια και ψήνουμε. Σερβίρουμε τα μπέργκερ με πιπεριές Φλωρίνης κονσέρβα και γιαούρτι.

προηγούμενο
Burrata με λεμόνι, πιπέρι και σαλάμι
επόμενο
Κουνουπίδι γιαχνί με πατάτες και λουκάνικα
προηγούμενο
Burrata με λεμόνι, πιπέρι και σαλάμι
επόμενο
Κουνουπίδι γιαχνί με πατάτες και λουκάνικα