Υλικά
-
3 κ.σ. ελαιόλαδο
-
1/2 σκελίδα σκόρδο προαιρετικά
-
200γρ. τυρί φέτα
-
1 πιπεριά καυτερή, ψιλοκομμένη
-
1 ντομάτα, ψιλοκομμένη και ξεσποριασμένη
-
1 κ.γ. μουστάρδα
-
1 κ.γ. ρίγανη
Πληροφορίες
Σας έχω την λύση για να φτιάξετε ένα γρήγορο μεζέ με τυρί.
(Visited 3.325 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Σοτάρουμε σε καυτό τηγάνι το σκόρδο μαζί με την καυτερή πιπεριά και την ντομάτα για ένα με δύο λεπτά μέχρι να φύγουν τα πολλά υγρά, σπάμε τη φέτα, προσθέτουμε και την ρίγανη και αφήνουμε απλά να λιώσει και να ενσωματωθεί το τυρί. Κατεβάζουμε από την φωτιά και ρίχνουμε την μουστάρδα ανακατεύοντας να πάει παντού. |
2
Τέλος
|
Σερβίρουμε με μπόλικο φρυγανισμένο ψωμί. |