Υλικά
-
500 γρ. λουκάνικα χοιρινά ή ανάμεικτα Φαρσάλων
-
2 κ.σ. ελαιόλαδο
-
2 κρεμμύδια χοντροκομμένα
-
1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί
-
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
-
1 κ.γ. ρίγανη
-
1 κ.γ. θυμάρι
-
5-6 φρέσκα φύλλα δενδρολίβανου
-
1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
-
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-
1/3 φλιτζανιού νερό
Πληροφορίες
Βήματα
1
Τέλος
|
Κόβετε τα λουκάνικα σε ροδέλες και τα σοτάρετε μέχρι να ροδίσουν καλά. |
2
Τέλος
|
Αφαιρείτε τα λουκάνικα από το τηγάνι και αδειάζετε το περιττό λίπος. Βάζετε το λάδι και σοτάρετε τα κρεμμύδια, το σκόρδο, το θυμάρι και την πάπρικα. Σβήνετε με το κρασί. |
3
Τέλος
|
Προσθέτετε στο τηγάνι τα λουκάνικα, τη ρίγανη, το δενδρολίβανο, λίγο πιπέρι και 1/3 του φλιτζανιού νερό. Το αφήνετε στη φωτιά για 7-8 λεπτά, μέχρι να πιει τα υγρά του. |
4
Τέλος
|
Σβήνετε τη φωτιά και σερβίρετε την τηγανιά ζεστή. |